Artikler om: Ordre og levering

Hvor raskt er varen klar til henting på deres pickup-point?

Vi vet at det ofte er ønskelig å få varen så raskt som mulig når du har bestilt for henting på vårt pickup-point.

Vi gjør derfor alltid vårt beste for å gjøre den klar for henting så snart som mulig.

- Ved bestilling for henting kan varen normalt hentes innen 2 timer, og noen ganger også raskere.

- Du vil motta en SMS eller e-post med henteopplysninger så snart varen er gjort klar for henting.

- Vi vil også kontakte deg hvis det skulle oppstå forsinkelser eller endringer i henteplanen.

Vi håper dette svaret hjelper deg, og vi ser frem til å se deg snart!

Med vennlig hilsen
Ditt ebiketech Team
- Roger

Kundesupport: +47 4004 5511 | kundeservice@ebiketech.no

Oppdatert på: 16/11/2023